SISTEME DE PLATA

01

JETOANE

Procesul de spalare se activeaza prin intermediului unui jeton (fisa metalica). Acesta se executa la comada avand dimensiuni unice pentru fiecare proiect in parte. Jetonul se achizitioneaza de la bancomatul de jetoane cu bani, dupa care se introduce in boxa de spalare sau in alte echipamente periferice sdiacente spalatoriei.
02

BANI

Plata se efectueaza la bancomatul de distributie a jetoanelor sau la cerere putem executa echipamente care incaseaza direct bani in boxele de spalare sau la aparatele periferice.
03

CARD MAGNETIC

Cardul Magnetic este un suport de tip card bazat pe tehnologie RFID. Acesta modalitate de plata permite clientilor sa stocheze o suma mai mare de bani si totodata permite administrarea flotelor si parcurilor de vehicule doritoare de servicii de spalare tip self service.
04

CHEIE MAGNETICA

Cheia Magnetica este un suport de tip card bazat pe tehnologie RFID. Acesta modalitate de plata permite clientilor sa stocheze o suma mai mare de bani si totodata permite administrarea flotelor si parcurilor de vehicule doritoare de servicii de spalare tip self service.
05

PLATA CU TELEFONUL

Plata cu Telefonul permite plata contactless sau prin intermediul telefonului prin tehnologia NFC.
06

CARD BANCAR

Cardul Bancar permite plata contactless sau prin intermediul telefonului prin tehnologia NFC.
07

APLICATIA MOBILA R2W

Aplicaria R2W este o aplicatie mobila prin intermediul careia se pot plati serviciile spalatoriei. Acesta beneficiaza de campanii de fidelizare si de campanii pentru utilizatori prin care puteti implementa strategia de marketing dorita.